Παροχή υπηρεσιών

dk-lift

Γιατί να μας επιλέξετε

Συνδυάζοντας τη γνώση των τεχνολογικών εξελίξεων, τις στρατηγικές συνεργασίες με τους προμηθευτές μας, και τις παραγωγικές δυνατότητες της επιχείρησής μας, είμαστε σε θέση να προτείνουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και οικονομικές λύσεις που θα ικανοποιούν τις ανάγκες τους.

Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις.

Έτσι ξεκινάμε από το στάδιο της συμβουλευτικής, της μελέτης και του σχεδιασμού, στηριζόμενοι στο επιστημονικά εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας (Μηχανολόγοι – Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, υπομηχανικοί).

Συνεχίζουμε στον τομέα της κατασκευής – εγκατάστασης όπου η πολυετής εμπειρία του γραφείου μας σε συνδυα­σμό με την άρτια οργάνωση, τον σύγχρονο εξοπλισμό και την ειδίκευση του προσωπικού μας, είναι η εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μετά την εγκατάσταση είμαστε δίπλα σας και στους τομείς της συντήρησης, της επισκευής και του εκσυγχρονισμού των παλαιών σας εγκαταστάσεων . Με τη διαρκή τεχνική υποστήριξη, το πεπειραμένο προσωπικό και το σύγχρονο λογισμικό καταγραφής του ιστορικού και των βλαβών, φροντίζουμε τόσο την ασφάλεια των χρηστών όσο και την ελαχιστοποίηση των φθορών των ανελκυστήρων σας.

Είμαστε στην διάθεσή σας για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης 24 ώρες το εικοσιτετράωρο

24/7 στην διάθεσή σας
Οι καλύτερες και οικονομικές λύσεις
Μακροχρόνια τεχνική υποστήριξη

Προϊόντα

Παρέχουμε όλα τα είδη που έχουν σχέση με τους ανελκυστήρες

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

Ο υδραυλικός ανελκυστήρας έχει επικρατήσει στην Ελληνική αγορά γιατί αποτελεί μια οικονομική λύση που ενδείκνυται για κτίρια χαμηλού ύψους και μεσαίας κίνησης. Οι νέες τεχνολογίες των ηλεκτρονικών βαλβίδων και των (INVERTER) εξαλείφουν τα μειονεκτήματα της ακρίβειας.

ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ MRL

Σε πολλές περιπτώσεις και λόγω αρχιτεκτονικών περιορισμών δεν είναι δυνατή η ύπαρξη χώρου για μηχανοστάσιο. Μπορούμε να σας παρέχουμε λύσεις ανελκυστήρων χωρίς μηχανοστάσιο τόσο υδραυλικών όσο και μηχανικών.

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΣΚΑΛΑΣ - ΑΜΕΑ

Δίνουν λύση όπου δεν μπορεί να εγκατασταθεί ανελκυστήρας. Είναι κάθετης ή κεκλιμένης πορείας, δεν απαιτούν αρχιτεκτονικές επεμβάσεις (γκρεμίσματα – χτισίματα), και όταν δε χρησιμοποιούνται διπλώνουν. Καλύπτουν σχεδόν όλες τις γεωμετρίες μιας σκάλας. Ιδανική λύση για μεζονέτες, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Δίνουμε έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, σχεδιάζουμε και εμπορευόμαστε ανελκυστήρες εξοικονόμησης ενέργειας και ενεργειακής κλάσης Α σύμφωνα με το πρότυπο VDI 4707 . Παρέχουμε και προσαρμόζουμε στα μέτρα σας πρωτοποριακές λύσεις όπως υδραυλικούς ανελκυστήρες με αντίβαρο, και μηχανικούς ανελκυστήρας χωρίς μειωτήρα (gearless).

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΕΛΞΕΩΣ

Οι σύγχρονοι μηχανικοί ανελκυστήρες εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία των ηλεκτρονικών ισχύος (INVERTER), μπορούν να δώσουν λύση σε κτίρια με έντονη κυκλοφορία, μεγάλες διαδρομές και υψηλές ταχύτητες, προσφέροντας ακρίβεια στο σταμάτημα και χαμηλή κατανάλωση.

ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Τα τελευταία χρόνια, με την αύξηση του μέσου όρου ηλικίας των ανθρώπων, παρουσιάστηκε η ανάγκη για ανελκυστήρες που θα καλύπτουν τα διάφορα επίπεδα μέσα σε ένα σπίτι. Σχεδιάστηκαν ώστε να απαιτούν μικρό βάθος πυθμένα και ύψος τελευταίου ορόφου, και λειτουργούν ακόμα και με μονοφασικό ρεύμα.

ΦΟΡΤΙΩΝ

Είναι μια μεγάλη κατηγορία ανυψωτικών. Καλύπτει από το μικρό ανυψωτικό κουζίνας, μέχρι ανελκυστήρες αυτοκινήτων και βιομηχανικούς. Πείτε μας τις απαιτήσεις σας για να προτείνουμε τη κατάλληλη λύση για εσάς.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Εκτός από τα παραπάνω βασικά είδη ανελκυστήρων, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εξειδικευμένους ανελκυστήρες όπως πανοραμικούς, πυροσβεστών, νοσοκομειακούς, και ειδικές κατασκευές όπως σιδηροκατασκευές φρεατίων, κυλιόμενες σκάλες-διάδρομοι.