Εξοπλισμός

dk-lift

Μηχανικός εξοπλισμός

Η εταιρεία μας επενδύει διαρκώς στον μηχανολογικό εξοπλισμός της επιδιώκοντας τη βελτίωση των τελικών προϊόντων μας. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι το μέσο για να το πετύχουμε.

Μέσα σ’ αυτό το πνεύμα υλοποιήσαμε την τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής αυτοματοποίησης και παραγωγικότητας επένδυση στη γραμμή παραγωγής μας. Οι νέες CNC μηχανές επεξεργασίας λαμαρίνας ελέγχονται πλήρως από υπολογιστές μειώνοντας τον παράγοντα ανθρωπίνου λάθους στο χειρισμό τους, και επιτυγχάνοντας υψηλή ακρίβεια τόσο στη παραγωγή όσο και στην επαναληψιμότητα των φάσεων της κατεργασίας των προϊόντων μας. Με τη νέα επένδυση είμαστε πλέον σε θέση να επεξεργαστούμε λαμαρίνα ως 6 χιλ. σε όλα τα στάδια παραγωγής μας.

Παράλληλα δεν αφήσαμε τα τμήματα εγκατάστασης – συντήρησης να μείνουν πίσω στις εξελίξεις. Μετρητικά όργανα ακριβείας έχουν αποκτηθεί για να παρέχουν την διακρίβωση των κρίσιμων μετρούμενων μεγεθών σε κάθε φάση της εκτέλεσης του κάθε έργου.

img_eq

Ποιότητα

Η επιχείρησή μας εφαρμόζει ένα πελατοκεντρικό τρόπο λειτουργίας. Πρωταρχικός της σκοπός είναι η ικανοποίηση των πελατών μας.

Το γεγονός αυτό μεταφράζεται σε συνεχή επικοινωνία με αυτούς, στην προσπάθεια για πλήρη κατανόηση των απαιτήσεων του κάθε πελάτη και στη συνεχή υποστήριξη των προϊόντων μας.

Σκοπός μας είναι να παράγουμε προϊόντα με τον βέλτιστο λόγο αξία προς κόστος. Έτσι διαθέτουμε στους πελάτες ένα ποιοτικό και παράλληλα οικονομικό προϊόν εκμεταλλευόμενοι τις καλύτερες τεχνολογίες, αξιόπιστα υλικά και τον ποιοτικό έλεγχο.

Η διοίκηση, έχοντας σαν εφόδιο την εμπειρία και τις επιστημονικές γνώσεις που διαθέτει, προσπαθεί να εισάγει νέους τρόπους εργασίας, διαρκής βελτιώσεις σε θέματα οργάνωσης των διαδικασιών της παραγωγής, και μεθόδων ελέγχου.

Επιστέγασμα και αναγνώριση των προσπαθειών μας για την βελτίωση της παρεχόμενης ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων των είναι η πιστοποίηση της εταιρίας μας συμφώνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 : 2008 από το 2011.

Μα πάνω απ’ όλα θεωρούμε ότι η καλύτερη διαφήμισή μας είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας.

DSC_0224
image--004