Έργα

μας

Προμηθευτές

Παρακολουθώντας διερευνώντας και εφαρμόζοντας συνεχώς τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο των ανελκυστήρων, κυλιομένων κλιμάκων και διαδρόμων είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες σας.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούμε. Έτσι, έχουμε κάνει στρατηγικές συνεργασίες με τους πιο καταξιωμένους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Φροντίζουμε όλοι οι προμηθευτές μας να έχουν πιστοποίηση ποιότητας, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται το ίδιο επίπεδο ποιότητας και στα τελικά προϊόντα μας.

Αξιολογούμε το σύνολο των προμηθευτών μας βάση τα προϊόντα τους αλλά και με βάση τη συνέπεια και τη δεοντολογία στις επαγγελματικές σχέσεις που είναι απαραίτητα στοιχεία για πολυετείς συνεργασίες.

Ενδεικτικά, οι κυριότεροι προμηθευτές μας είναι:

WITTUR

Η WITTUR είναι κορυφαία Ευρωπαϊκή πολυεθνική εταιρία παραγωγής όλης της γκάμας των εξαρτημάτων ανελκυστήρα, με εργοστάσια σε 10 χώρες, εμπορική παρουσία σε 50 χώρες. Ορισμένα εξαρτήματά της θεωρούνται τα καλύτερα στον κόσμο.

DOPPLER

Ελληνική εταιρία με μεγάλη εμπειρία και με εξαγωγική παρουσία σε 50 χώρες.

GMV MARTINI S.p.A.

Είναι Ιταλική εταιρία, θεωρείται η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής υδραυλικών ανελκυστήρων παγκοσμίως. Με ιστορία από το έτος 1958 μέχρι σήμερα, κατέχει το 50% των πωλήσεων στην Ευρώπη και

VIMEC

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ανελκυστήρων σκάλας Α.Μ.Ε.Α. της Ιταλίας και μεταξύ των 3 παγκοσμίως, με πλέον των 100.000 εγκατεστημένων ανυψωτικών μηχανημάτων.

KLEEMANN

Η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία ανελκυστήρων και μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως με τριακονταετή ιστορία και μεγάλη γκάμα προϊόντων.

LIFT EQUIP

Η LIFT EQUIP είναι η εμπορική εταιρία του Γερμανικού Κολοσσού THYSSENKRUPP Κατασκευάζει προϊόντα “Made in Germany”, με αναγνωρισμένη διεθνώς την κορυφαία ποιότητά τους.